Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗАЩО В „ЕДИН ЗА ДРУГ“ УМИШЛЕНО БУТАТ НАПРЕД ДИВИЯ СЕЛЯНИН ИВАН?

ЗАЩО В „ЕДИН ЗА ДРУГ“ УМИШЛЕНО БУТАТ НАПРЕД ДИВИЯ СЕЛЯНИН ИВАН?

иван сани ivan sani един за друг

Галина и Владимир окончателно се разделиха с романтичната надпревара „Един за друг“. Двойката, която тази седмица получи втори шанс и влезе отново във вилата на любовта, не успя да се справи с предизвикателствата и отпадна от състезанието. Семейството с три деца се изправи на елиминация срещу Александрина и Иван.

Галя и Вовата обаче получиха само две прегръдки и трябваше да се сбогуват с останалите участници в предаването. Тандемното изпитание тази седмица разкри какви са истинските отношения между двойките в играта. Зрителите обаче са категорични, че продуцентите нарочно бутат напред Иван и Сани, въпреки неубедителното представяне на мъжа, пише ХотНюз.

АЛЕКС И ФЕО НАПРАВИХА БЕБЕТО В „ЕДИН ЗА ДРУГ“

„Ванката и Саня до кога ще ги бутат? Една игра не са изиграли като хората и все са на елиминации“, чуди се зрител. „Шоуто става гадно с това бутане на нищо не можещите Сани и Иван!“, смята друг.

Те влязоха в ролята на пионки, които трябваше да се придвижват по поле, разчитайки както на собствения си късмет, така и на помощ от приятел. С подкрепата на близките до тях, Радина и Петър спечелиха състезанието и станаха „Супердвойка на седмицата“.

Двамата добавиха към семейния им бюджет финансов бонус от 6000 лв. и получиха задачата да изпратят още две двойки на битка за спасение. Така освен тях, единствената друга двойка, която бе спасена, станаха техните приятели Виктория и Явор.

ВОЙНАТА МЕЖДУ РАДИНА И ПЕТЪР И КРИСИ И АРТИ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ

Шест двойки се впуснаха в битка за спасение, която провери доколко добре се справят партньорите с домакинските задължение под стрес. Участниците, облечени в обща пижама, трябваше да сменят чаршафи и калъфки на спалня, без да слизат от нея и използвайки само една от ръцете си.

За втора поредна седмица най-добро представяне и отличен синхрон демонстрираха Димана и Христо. Най-бавни пък бяха Александрина и Иван, на които изпитанието се стори почти невъзможно за изпълнение. Наказание от 30 секунди предопредели втората двойка в елиминацията да бъдат Галина и Владимир. Дамите ще се превърнат в Лара Крофт в следващото индивидуално изпитание на „Един за друг“.

Top