Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЗЛАТКА Е БЯСНА НА БЛАГО: АЗ ПЛАЩАХ ИЗДРЪЖКАТА НА ДЕЦАТА МУ

ЗЛАТКА Е БЯСНА НА БЛАГО: АЗ ПЛАЩАХ ИЗДРЪЖКАТА НА ДЕЦАТА МУ

zlatka-raykova-златка-райкова

Благой Георгиев даде първото си интервю след раздялата му с плеймейтката Златка Райкова, с която имат син. Бившият футболист разкри, че родителите му били абсолютно против неговата връзка с Райкова, но не даде повече детайли за причините, довели до раздялата им. Джизъса все пак заяви, че е заедно с новата си жена след раздялата, а с Райкова е в добри отношения.

Докато Джизъса разкриваше (в иначе доста плоско интервю) чувствата и емоциите си, и колко му липсват децата му, Златка Райкова избухна в Instagram. В поредица от сторита Райкова разобличи част от проблемите ѝ с Благо, които са сложили край на семейните им взаимоотношения.

БЛАГО ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА СЪС ЗЛАТКА, ПОЛИНА МУ ПРЕДЛОЖИЛА БРАК

Златка твърди, че издръжките на децата му и частното училище на дъщеря му, са били плащани лично от нея. Кредите и заемите също са били плащани изцяло от Райкова, написа още тя в стори.

„Сметките вкъщи и дрехите на децата му съм поемала аз. Не спях и работех. Дали ще правя дрехи, дали ще се снимам – все тая, не съм имала сили за нищо. Нямам думи колко съм обидена. За детето ми да не говорят нищо. Детето ми казва тати на Карен, за съжаление. Господ ми е свидетел, че не исках да става така“, сподели Златка, но откровенията не приключват.

Златка твърди, че Георгиев не полагал сериозни грижи за сина си Благой. Родителите на Джизъса също нападнаха Златка, а думите им провокираха реакции в инфлуенсърката.

„Причината да потърсим тяхната помощ (бел.ред. за отглеждане на детето) беше, че аз изнемогвах да работа и да издържам семейството, докато бащата нямаше желание за нищо“, пише Райкова. В интервюто си Благо сподели, че бил „като болен“, след като спрял да се занимава с футбол.

Top