Вие сте тук
Начало > Шоу > ВЛАДИМИР ЗОМБОРИ СРАЗИ В „КАПКИТЕ“

ВЛАДИМИР ЗОМБОРИ СРАЗИ В „КАПКИТЕ“

капки зомбори kapki zombori

Победител в първия епизод на сезон 12 на „Като две капки вода“ стана актьорът Владимир Зомбори в образа на Джъстин Тимбърлейк.

Младата театрална надежда сам избра да влезе в образа на американския поп и ритъм енд блус изпълнител, който има спечелени 10 престижни награди „Грами“. За песента “SexyBack”, която Зомбори представи, Тимбърлейк печели наградата “Грами” за “Най-добра денс песен” през 2007 г.

Владимир Зомбори е познат на зрителите от филмови заглавия като “Воевода”, “Миграцията на паламуда”, “В сърцето на машината”, „Игра на доверие“, както и от сериалите „Пътят на честта“ и „Вина“.

Интересната фамилия на Зомбори има унгарски корени. Навремето прадядо му идва в България от Австро-Унгария като придворен сладкар на цар Фердинанд.

„Много ми харесва Джъстин Тимбърлейк и ми се иска да го имитирам”, призна Зомбори преди да се качи за пръв път на сцената на имитаторското шоу.

ВЛАДО МИХАЙЛОВ ВЛИЗА В „КАПКИТЕ“, НО С НОВА РОЛЯ

“Това, което видях е покъртително в положителния смисъл. Задавах си въпроса от къде имаш тази кондиция, за да пееш и танцуваш. Абсолютно разцепи тази вечер”, категоричен бе Любо Киров, който е част от журито.

Ласкави оценки Владимир Зомбори получи и от другите членове на журито като Хилда Казасян, Веселин Маринов и Фънки, както и от зрителите, от другите участници в шоуто и от менторите – Етиен Леви, Владимир Михайлов и Алекс Енева.

Общо осем участници ще се борят този сезон за титлата най-добър имитатор в „Като две капки вода“. Това са Иво Аръков, Християна Лоизу, Владимир Зомбори, попфолк певицата Мария, Наско от Б.Т.Р., Елена Атанасова, Джулиана Гани и Панайот Панайотов.

Top
>