Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЯНА МАРИНОВА ПРОСТРЕЛЯНА ОТ ГАДЖЕТО СИ

ЯНА МАРИНОВА ПРОСТРЕЛЯНА ОТ ГАДЖЕТО СИ

Актрисата Яна Марина разкри шокираща история от миналото си. Когато е била на 16 години е станала жертва на насилие от страна на гаджето си. „Попаднах в лоша среда, можеше да няма измъкване. Бях много дива, като момче се биех. На 16 се влюбих в най-хубавото момче в квартала. Станах част от  т.н. жертви на насилие. Всичко започна с шамар, продължи всичко към 8-9 месеца. Най-накрая ме простреля, за мен беше нормално да вади пистолет срещу мен. Това е ревност, не уравновесеност….“, разказва Маринова.

Тя е продуцент на новия български филм „Привличане“. Споделя, че е имала много труден период, тъй като е трябвало да направи съзнателен избор, който да й коства много.

„За да го реализирам, ми трябваше цялото време и се налагаше да отказвам много проекти, но аз все пак се престраших – филмът излиза на 23 февруари по всички кина. „Привличане“ е романтична комедия за борбата за власт, приятелствата, предателствата, любовта, амбициите, желанието за успех и какво ти коства това”, разказа на Мон Дьо Яна Маринова.

„Филмът разказва за това колко е важно да следваш сърцето си, защото привличането не е само в любовта и в приятелството, то е в избора на професия, в това кой си в обществото. Продуцент съм на филма заедно с Башар Рахал, а първоначалния сценарий разработвах в продължение на 7 месеца и Мартин Макариев и неговите сценаристи ми помогнаха да го направим пълнокръвен. В „Привличане“ аз нямам роля – играя себе си и казвам нещата, които искам на младите, на близките си и на детето си. Всички действия във филма са подчинени на действията ми в живота „, сподели още тя.

Top