Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖУЛИАНА ГАНИ СЕ ОМЪЖИ ТАЙНО ЗА ТРЕТИ ПЪТ

ДЖУЛИАНА ГАНИ СЕ ОМЪЖИ ТАЙНО ЗА ТРЕТИ ПЪТ

джулиана гани теодор гецов djuliana gani teodor gecov

Джулиана Гани и Теодор Гецов са сключили тайно брак, а причината е появата на общия им наследник Кай. Полицаят от Велико Търново се подвизава с халка на безименния пръст, която се мъдри там от средата на декември 2022г.

Още през есента се появиха слухове за сватба между влюбената двойка, но Гани отрече тези клюки. От месец силиконката също ходи с халка, която седи до годежния й пръстен. Блондинката внимателно подбира снимките, които качва в социалните мрежи, за да не се вижда брачният й пръстен.

ПОД ЗВУЦИТЕ НА АРФА: ИЗПИСАХА ДЖУЛИАНА ГАНИ И ВТОРОТО БЕБЕ

Причината за бързото сключване на брак е била бебето, което е щяло да се води на бившия й мъж Илиян, защото се разведе с него преди по-малко от година. Също така полицаят настоявал синът им да има законни родители, а не да се води припознат, защото нямат законен брак.

Малкият юнак се роди на 16 януари, а най-щастлив е татко му Теодор, който любвеобвилно гушщаше бебето на изписването му.

Това е трети брак за едрогърдата инфлуенсърка, и то в рамките на едва 5 години, пише Уикенд. Първият жених беше фитнес моделът Станимир Ташев. Бракът им изкара по-малко от година. Молбата за развод я попаде силиконката, но Ташев отказваше 8 месеца да подпише документите.

Top
>