Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ШЕВВАЛ САМ ПЯ С МАЙКА СИ В ИСТАНБУЛ

ШЕВВАЛ САМ ПЯ С МАЙКА СИ В ИСТАНБУЛ

шеввал сам shevval sam

Изключително харизматичната и обичана актриса и певица Шеввал Сам отбеляза 30 години от началото на артистичната си кариера с голям концерт на сцената на летния театър в Истанбул. По време на изявата красавицата беше облечена с впечатляваща разкошна обемна рокля, с която изглеждаше като истинска бяла роза. Пред своята многобройна публика 50-годишната звезда направи емоционална равносметка за живота си.

„Когато погледна назад, осъзнавам, че съм дала всичко от себе си за музиката и изкуството. През тези 30 години изградих честни отношения с моите почитатели, бях откровена и нищо от това, което съм направила, не противоречи на моите лични убеждения и ценности. Изживях живота си, без да се страхувам от гершките, които допускам, поех много рискове, мечтаех. Работех усилено, за да съм достойна за дарбата, която ми бе дадена, усъвършенствах собствените си способносит и научих много“, заяви Шеввал пред феновете си.

ШЕВВАЛ САМ ПЛАЖУВА С ДРЕХИТЕ

На събитието Сам, която впечатли българските зрители с превъплъщението си в образа на Ендер от „Опасно изкушение“, бе придружена от своята майка Леман Сам и сина си Таро Емир Текин. Шеввал изведе на сцената Леман изаедно с нея изпълни песента „Красива роза“.

„Моята майка притежава най-великолепния глас в Турция и прекрасно сърце. От нея съм се учила“, призна Шеввал под бурните аплодисменти на публиката.

Top
>