Вие сте тук
Начало > Шоу > ПЕТЯ ДИКОВА ВЛИЗА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

ПЕТЯ ДИКОВА ВЛИЗА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

гласът на българия glasut

Новият сезон на „Гласът на България“ започва на 14 и 15 септември с два ексклузивни епизода – в събота и в неделя от 20:00 ч. по bTV.

Звездните треньори – DARA, Мария Илиева, ГРАФА и Иван Лечев, вече са готови за грандиозния старт на единадесетия сезон на обичаното музикално шоу и нямат търпение да се впуснат в търсенето на „гласа на България“ за 2024 г. Нова енергия, емоция и страст на сцената ще внесе и новата двойка водещи на предаването – Боряна Братоева и Владимир Зомбори. Актьорите са едни от най-популярните, талантливи и харизматични лица у нас и са истински фенове на „Гласът на България“.

ФУТБОЛЕН СЪДИЯ ПОКОРЯВА „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Конкуренцията между четиримата треньори този път се очертава да е по-сериозна и оспорвана от всякога, защото в ръцете си всеки от тях ще има нов „Супер пас“ бутон. . Той дава правото на всеки от тях да го използва само веднъж по време на кастингите на тъмно, но затова пък с мигновен и направо зашеметяващ ефект. Натискането на „Супер пас“ бутона на секундата ще „блокира“ всички останали треньори и може тотално да обърка плановете и развоя на събитията в шоуто. От друга страна, „Супер пас“ бутона гарантира място на участника, заради когото е натиснат и буквално го „изстрелва“, към вокалните двубои.

В предстоящия вълнуващ, емоционален и пълен с изненади сезон треньорите ще продължат да имат и „Блок“ бутон пред себе си, който запазва функциите си от предишния сезон, а с него всеки от тях може да „блокира“ конкретен треньор в стремежа си да привлече желания участник в своя отбор. Специална роля в единадесетия сезон ще има и Петя Дикова, която ще е водещ на подкаст епизодите „Гласът зад кадър“. Те ще бъдат достъпни на glasat.btv.bg всеки понеделник.

Top
>