Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > БЪЛГАРКА СТАНА ШЕСТА ПО КРАСОТА НА КОНКУРС В КИТАЙ

БЪЛГАРКА СТАНА ШЕСТА ПО КРАСОТА НА КОНКУРС В КИТАЙ

На гала вечерта на Мисис Свят, която се проведе в Китай, официално бе обявена най-красивата омъжена жена в света- Mrs World 2016.

Представителки на 33 държави се състезаваха в балната зала на изискания Good view Hotel Tangxia в провинция Dongguan. Претендентката на Полша спечели титлата, следвана от Америка, Корея и Канада, които влязоха в топ пет. На крачка от короната се размина и българската представителка Десислава Крайчева, която се нареди на почетното 6-то място.

„Ние сме много развълнувани за почетното 6 място и се гордеем с постигнатото“, сподели Анита Мейзер изпълнителен директор на конкурса за България, минути след финала на красивата надпреварa.

Десислава Крайчева, родена е в София, завършила международно право в университета „Св. Климент Охридски“. Живее и в Калифорния, има къща на голф игрище в затворен охраняем комплекс. В Лас Вегас се занимава с покупко продажба на недвижими имоти. Има и международен бизнес. Помага на нуждаещи се хора в затруднено здравословно състояние , по света и у нас . Тя е от борда на директорите и основателка на “ Volunteers for humanity “ занимава активно с благотворителност.

„За съжаление Деси неуспя да влезе в топ 5, но остана 6та в света“ коментира пред  медиите Анита Мейзер, която влезе в най отговорната задача да координира всички участнички и всичко свързано около конкурса Director of pageant coordination.

Собственикът на правата Дейвид Мармел остана изключително впечатлен от нейната красота, стилно обличане, поведение и цялостното й представяне. За съжаление Деси имаше много сериозна сценична треска и затова неуспя да стане поне втора, както се очакваше първоначално.

Тя представи България на най-високо ниво и успя да покаже на света, че има не само красота, но и всичко останало. Тя е един изключителен човек, бизнес дама с класа, поведение и достойна жена.

Top
>