Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЕЛЕНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ЗАРЯЗАНА В БУЛЧИНСКА РОКЛЯ

ЕЛЕНА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ЗАРЯЗАНА В БУЛЧИНСКА РОКЛЯ

елена elena

Финалистката на миналия сезон на „Ергенът“ Елена разкри, че се е разделила с приятеля си. Красавицата е била готова и за сватба и дори си е намерила роклята за пред олтара, но… любовната лодка претърпя корабокрушение.

Писателката Елена сподели кодирано с няколко фотоса и изречения за сърцераздирателната раздяла със своето гадже. „Видях я и си казах: „Това е“. После се оказа, че не е“, казва Елена, докато поства селфи в булчинска рокля. Явно двамата са мислели да се женят, но впоследствие чаровната брюнетка не е имала шанса да облече церемониалната дреха.

От още едно послание на ергенката става ясно, че тя вече не живее със своята изгора. „След поредното местене е крайно наложително, ако не съм реститутка, поне да мога да се нарека притежател на дом“, мечтае Елена да бъде и тя някой ден собственик на свое уютно местенце. Особено след емоционалните трусове, през които преминава напоследък, със сигурност всеки, подобно на нея, би желал да има нещо по-сигурно за себе си като собствен дом, пише „България днес“.

Приятелите на брюнетката веднага разбират за какво става въпрос. „Жалко, но ще намериш нещо по-добро“, обажда се фен на писателката, с което Елена се съгласява.

Връзката между ергенката и гаджето й не продължава много дълго. Първите съвместни фотокадри са от есента на миналата година. След като показа половинката си на бял свят, феновете започнаха да го уподобяват на двойник на кинолегендата Антонио Бандерас. От посланията на Елена става ясно, че тя наистина е била щастлива с него и е загърбила изцяло аферата с ергена Евгени.

ЕЛЕНА ПЛЮЕ „ЕРГЕНЪТ“, КОЕТО Я НАПРАВИ ИЗВЕСТНА

Връзката е била сериозна, тъй като Елена прави съществена крачка в своя живот в името на общото им семейно бъдеще – тя заминава с „двойника на Бандарас“ за Белгия, за да заживеят заедно. Ергенката с нестандартни татуси витае в емоционалните облаци и безграничната любов. Двамата със сигурност са имали красиви моменти. Елена си спомня как са си правили бързи екскурзии до Париж, преди нещата да се сгромолясат в пропастта на безразличието.

Въпреки болката Елена пак се пробва да намери комфорт в самотата. „На масата на Живота е абсолютно необходимо да постоиш сам“, споделя ергенката, съзерцавайки своята съдба.

Top
>