Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ГАБРИЕЛА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ХВЪРЛИ ОКО НА ЖЕНЕНИЯ ХРИСТИЯН ГУЩЕРОВ

ГАБРИЕЛА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ХВЪРЛИ ОКО НА ЖЕНЕНИЯ ХРИСТИЯН ГУЩЕРОВ

габриела петрова gabriela petrova

Скандалната Габриела от „Ергенът“ наскоро призна, че е развалила годежа с приятеля си. Но тя не е от жените, които ще седнат да страдат за мъж. Този път е решена на всичко, за да си хване богат и известен мъж.

Риалити звездата с пиперлив език се е прицелила в милионерския наследник Християн Гущеров, който е женен за плеймейтката Светлана Гущерова и тази година им се роди трети наследник. Това не притеснява Габи, която се кани да скочи в леглото му.

ГАБРИЕЛА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ СЕ РАЗДЕЛИ С ГОДЕНИКА СИ, ОБЯВИ КАСТИНГ ЗА НОВ

Габи се включи в забавна игра, в която трябваше да избира един популярен мъж пред друг. В списъка участваха имена на Кубрат Пулев, Слави Трифонов, Николаос Цитиридис, Григор Димитров, Даниел Петканов, Димитър Бербатов и т.н. Но скандалната риалити звезда накрая се спря на Християн Гущеров като най-подходящ да й бъде съпруг.

ГАБРИЕЛА ОТ „ЕРГЕНЪТ“ ОТГОВОРИ НА МАСОВИЯ ХЕЙТ

Оказва се обаче, че не всеки мачо е достоен за Габи, която си има критерии. Ако някои столични мацки припадат по сегашния премиер Кирил Петков, то Габи определено не го „понася“, както казва, отбелязва Лупа. Ако обаче трябва да избира между него и Лазар Ангелов, блондинката избира… втория. „Не е мой тип, но пред Кирил го предпочитам“.

Top