Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГРЪМНА КАМИНАТА НА ДИЗАЙНЕРА ОЛИВИЕ РУСТЕН

ГРЪМНА КАМИНАТА НА ДИЗАЙНЕРА ОЛИВИЕ РУСТЕН

оливие рустен olivie rusten

Дизайнерът Оливие Рустен от модна къща „Balmain“ разкри, че е пострадал тежко от експлозия, случила се в жилището му през миналата година. Той публикува своя снимка, на която е целият в бинтове, съобщи ВВС.

„Точно преди година камина в дома ми експлодира“, написа Рустен към снимката в Инстаграм.

На следващия ден моделиерът се събужда в парижка болница. Оттогава се възстановява от раните си. Притесненията му и „манията за съвършенство“ в модната индустрия са му пречели да говори за инцидента преди това.

„Честно казано, не знам от какво толкова се срамувах“, признава Рустен. Докато се възстановява, крие раните си с дълги ръкави и бижута по време на интервюта.

„След една година вече съм оздравял и щастлив“, пише той. Рустен благодари на медицинския екип, който го е лекувал, въпреки че тогава е имало „невероятен брой случаи на Covid-19“.

Дизайнерът споделя, че се чувства голям късметлия. „След всяка буря изгрява слънце“.

Рустен поема длъжността творчески директор в модна къща „Balmain“ през 2011 г. Тогава е едва 25-годишен. Марката се разраства между 15 и 20 процента от 2012 г. до 2015 г., по данни на сп. „Out“. Той отваря бутици в Лондон и Ню Йорк. Дотогава брандът продава колекциите си само в Париж.

Документалният филм „Момчето чудо“, дело на Netflix, е посветен на кариерата му и показва как е търсел родната си майка. Лентата, която излезе по-рано през тази година, е част от каталога на стрийминг платформата и е достъпна за нейните абонати.

Top
>