Вие сте тук
Начало > Музика > ЧАЛГА КОШМАР: ЖИВКО ДОБРЕВ ОТНОВО ГРАЧИ СЛЕД 7-ГОДИШНА ПАУЗА

ЧАЛГА КОШМАР: ЖИВКО ДОБРЕВ ОТНОВО ГРАЧИ СЛЕД 7-ГОДИШНА ПАУЗА

jivko dobrev живко добрев димана

Пловдивското музикално чудо Живко Добрев реши да се завърне на родната музикална сцена. Певецът, който от години се радва на лукса в странство, отново избухна с песен, с която цели да атакува музикалните класации.

Без изненада парчето е дует с неговата единствена приятелка сред българските му колежки – Димана, с която вече имат няколко парчета.

ЖИВКО ДОБРЕВ РАЗКРИ С КОЯ ПЕВИЦА СЕ ЗАВРЪЩА

Живко не спира да демонстрира охолния си начин на живот в социалните мрежи, където залива със снимки, на които е със скъпи дрехи и в луксозни хотели. Явно все пак музиката не му е важен фактор, тъй като клипът не дава вид да е особено лъскав.

Някои от меломаните вече се шегуват, че дубайският шейх, за който се твърди, че му е спътник в живота, рязко е затворил кесията. Все пак певецът не изневерява на стила си е заложил на скъпи брандове в облеклото си.

ЧАСТНИ САМОЛЕТИ, МЕЗОНЕТ В ЛОНДОН И ДРЕХИ ЗА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ – КАК СЕ ПРЕОБЪРНА ЖИВОТЪТ НА ЖИВКО ДОБРЕВ

Други пък коментират гласовите данни на Живко, които били обработени от Оцко. „Бяхме забравили неповторимия му „талант“, а той взе, че ни го напомни“, „Луксозното Джорджано ли е това“, са само част от коментарите.

Top
>