Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ПЛЕЙБОЯТ УМУТ ЗАВЕДЕ В ПАРИЖ АЛИЗА БОЗ

ПЛЕЙБОЯТ УМУТ ЗАВЕДЕ В ПАРИЖ АЛИЗА БОЗ

алина боз умут евирген alina boz umut evirgen

Алина Боз май не е просто поредната бройка за милионера плейбой Умут Евирген. Откакто е с красивата актриа, баровецът постоянно прави мили жестове за нея. В края на юли той я заведе на почивка в Гърция, а тези дни й подари романтична екскурзия в Париж. Дали пък там няма да й предложи брак?

Брадатият собственик на фабрики и ресторанти, който е мачкал чаршафите от турските сериали, започна да сваля чаровницата от „Не пускай ръката ми“ и „Твоят мой живот“ по телефона и в социалните мрежи в разгара на лятото – веднага щом научи, че е разтурила годежа си с Митхан Джан Йозер.

Тв звездата първоначално отряза напористия ухажор с довода, че й е рано за нова връзка, но впоследствие се оплете в любовните му мрежи.

АЛИНА БОЗ СКЪСА С 40-ГОДИШНОТО СИ ГАДЖЕ

25-годишната блондинка е родена в Москва и преди инвазията на руснаците в Украйна е споделяла с гордост, че се чувства наполовина рускиня. Нейната майка е рускиня, а баща й е турчин с български произход, пише Уикенд.

Преди да налази госпожица Боз, донжуанът Умут се усукваше около Демет Йоздемир и Айча Туран. В миналото пък той беше интимен със Серенай Саръкая, Туба Бююкюстюн, Мелиса Шенолсун и ред други турски красавици.

Top