Вие сте тук
Начало > Издънки > РАШИЯ ПОБЕСНЯ: ОБВИНЯВА ФЕНОВЕТЕ СИ, ЧЕ НЕ Й ДАВАТ ПАРИ

РАШИЯ ПОБЕСНЯ: ОБВИНЯВА ФЕНОВЕТЕ СИ, ЧЕ НЕ Й ДАВАТ ПАРИ

рашия rashia

Многопосочната и разноталантна Рашия, която се изживява като чалга звезда, побесня в нета. Тя мощно нападна феновете си в мрежата, като ги обвини в безпаричието си.

С разпуснати дълги къси и корона на главата, Рашия се нахвърли срещу тези, от които би трябвало да идват приходите й – верните ѝ почитатели.

От гневните й реплики в мрежата ства ясно, че според нея денят имал 24 часа, 12 от които била прекарвала с последователите си в мрежата и така не можела да работи. Нямала участия, респективно – нямала и пари.

„Аз съм всеки божи ден на лайф! С вас прекарвам моето време! По 12 часа стоя! Аз не мога да изкарвам пари!“,, ожали се с назидателен тон Рашия.

Нейните почитатели обаче явно не са склонни да ѝ просят тона и позицията, като се има предвид не по-малко гневните им реплики, излизащи на места от добрия тон.

КАТО ДВОЙНИК НА РАШИЯ: АНЕЛИЯ СЕ ПОКАЗА БЕЗ ГРИМ

Коментарите им под публикацията се разпростират от пълен хейт до хвалби.

„Господ има странно чувство за хумор… „, казва Георги Коджабашев, а Радка Христова я съветва: „Ами върви и работи недей да висиш на лайф“.

„Хора, колкото повече пишем,тя или той се мисли за по-важен. Просто трябва да спрем да и пишем. Не заслужава даже да си губим минутка с такива хора!” пък е съветът на трети коментатор.

Top
>