Вие сте тук
Начало > Любопитно > КАК НЕ БИВА ДА ФЛИРТУВАШ

КАК НЕ БИВА ДА ФЛИРТУВАШ

Почти всички тийнейджъри флиртуват помежду си. В свалките няма нищо трудно, но има неща, които трябва да избягваш, за да не направиш лошо впечатление на човека, когото си си харесал. Виж кои са 10-те най-непривлекателни начина за флиртуване:

Да се храниш уж предизвикателно – ядеш някаква храна, мислейки си, че изглеждаш еротично. Истината е, че изглеждаш смешно и човекът, с когото си на среща, вижда това. Затова по-добре не се опитвай да привлечеш вниманието към себе си по този начин.

Да го/я караш да ревнува – глупаво е да се надяваш, че той/тя ще си падне по теб, ако предизвикаш ревността му/ѝ. По-възможно е той/тя да изгуби интерес към теб заради поведението ти, отколкото да започне да те желае по-силно от преди.

Да лъжеш – няма смисъл да си слагаш маска и да говориш неверни неща за себе си, за да се представиш в максимално добра светлина. След време ще ти се наложи да покажеш истинската си същност и човекът, по когото си падаш, със сигурност няма да остане очарован от факта, че е бил излъган.

Да се смееш на всичко – хубаво е да се забавляваш на шегите, които той/тя казва, но това не означава, че трябва да се хилиш като побъркан/а на абсолютно всичко, който изрича.

Да усукваш кичур коса предизвикателно – това е един вреден детски навик, който няма да му се хареса. По-добре се научи как да отмяташ секси косата си назад, отколкото да я въртиш около пръстите си.

Да му/ѝ правиш постоянно комплименти – хубаво е от време на време да му/ѝ казваш нещо мило, но това не означава, че трябва да правиш комплименти за всичко, защото той/тя ще се усети, че говориш неща, които не мислиш и че го правиш само за да му/ѝ направиш добро впечатление.

Да му намигаш – това обикновено го правят мъжете, но има и жени, които разчитат на този номер. Рискуваш човекът, с когото си на среща, да реши, че имаш тик, ако прекалиш с намигането, затова го направи 1-2 пъти, а най-добре нито веднъж.

Да се буташ в него/нея – още един детски трик, който със сигурност си прилагал/а, когато си бил/а в детската градина и основното училище. Сега обаче ще изглеждаш смешно, ако продължаваш да го прилагаш. Човекът, по когото си падаш, може да се почувства неудобно, ако му се буташ, защото по този начин нарушаваш личното му пространство.

Да показваш интереса си пред хората – колкото и да ти харесва този човек, не бива всеки да разбира това. Няма нужда постоянно да говориш за него/нея пред своите колеги, приятели и семейството си. Няма нищо лошо да споделиш своите емоции и интересите си, но просто не прекалявай.

Top