Вие сте тук
Начало > Дъно > АНГЕЛИНКА ОТ КОЗАРСКО ИЗТРЕЩЯ, ЛЕКУВА СЕ С АНТИДЕПРЕСАНТИ

АНГЕЛИНКА ОТ КОЗАРСКО ИЗТРЕЩЯ, ЛЕКУВА СЕ С АНТИДЕПРЕСАНТИ

Аморалната плеймейтка Ангелина Атанасова от пазарджишкото селце Козарско живее на антидепресанти от години. 22-годишната девойка, която публикува домашно порно с гаджето си – спрягания за гей жиголо модел Йордан Йорданов, приемала редовно силни медикаменти в последните две години. Причина за тях се оказва дълбока лична драма от миналото на Ангелина, от която пишман певицата не може да се отърси и до днес.

„Всеки ден има крясъци и бой в дома им. От сутринта започват да се псуват, чак ме е срам да спомена какви епитети използват“, разказва съсед на Ангелина, който е подложен на системен тормоз от младите влюбени.

„Тя е изключително лабилен човек. Опитвах се да я помоля да запазят спокойствие, а тя ми се нахвърли и изпадна в истерия“, допълва жертвата на Ангелина.

Напоследък родната звезда в световните порно сайтове е закъсала с парите. Оказва се, че видеото за възрастни изобщо не й е помогнало в търсенето на нови спонсори. Напротив! Вече никой не й предлагал финансова стимулация, пише ПИК.

Този факт притеснява най-вече съседите на Ангелина, тъй като антидепресантите са доста скъпи, а ако тя не успее да си ги снабди ситуацията за околните става меко казано плашеща.

ЕТО Я АНГЕЛИНКА ОТ КОЗАРСКО ПРЕДИ ОПЕРАЦИИТЕ

One thought on “АНГЕЛИНКА ОТ КОЗАРСКО ИЗТРЕЩЯ, ЛЕКУВА СЕ С АНТИДЕПРЕСАНТИ

  1. Да и теглят ножа! Ще помогнат на света.

Comments are closed.

Top