Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРЕСЛАВА СЕ ИЗРЪСИ ДОСТА СОЛЕНО ЗА МАЛЕЧКА-ПАЛЕЧКА

ПРЕСЛАВА СЕ ИЗРЪСИ ДОСТА СОЛЕНО ЗА МАЛЕЧКА-ПАЛЕЧКА

Три бона е броила фолкдивата Преслава за раждането на дъщеричката си. Красивата певица роди първото си дете в елитна столична клиника с цезарово сечение в петък.

Извън сумата, която 34-годишната изпълнителка платила за манипулацията, Преслава броила още около 1000 лв. за избор на екип, който да изроди дъщеричката й. Младата майка се радва на невероятен комфорт в болницата, която е една от най-елитните АГ клиники у нас, разказаха близки на добричлийката.

Преслава разполага със собствена стая, обзаведена с климатик и непрекъснат безжичен интернет, самостоятелна баня, телевизор с кабелна телевизия и хладилник. Певицата има право да избира и какво да закусва, обядва и вечеря, тъй като болницата има практика да осигурява нужното на младите майки според навиците и алергиите им.

Единственият дискомфорт за Преслава в болницата бил малко преди да започне раждането на дъщеричката й, пише „България Днес“. Причината – заради процедурата по раждане със секцио певицата трябвало да постъпи гладна и жадна в деня на операцията, като последно успяла да хапне около девет вечерта в деня преди раждането. Престоят от 24 часа в реанимация също затруднил леко певицата, тъй като едва родила, акушерите отвели бебето за задължителните ваксинации и тоалет, разказаха още близки на фолкдивата. Заради трудностите, които някои майки изпитват след раждането, от болницата осигуряват и психолог за по-неуверените си пациентки. Преслава обаче се оказва, че не е от тях.

Щастливата майка веднага публикува крачето на дъщеричката си няколко часа след раждането в социалните мрежи. „Добре дошла на нашата Малечка-Палечка“, написа под снимката на мъничкото бебе изпълнителката на „Обратно в играта“. Бебето ще е кръстено и на майка си, и на татко си – бизнесмена Павел Лазаров, като ще носи първата буква от имената на родителите си. Преслава, чието истинско име е Петя, и таткото Павел вече избрали името на бебето, но от суеверие младата майка предпочете да не издава веднага как ще кръсти дъщеря си.

Фенове на певицата в социалните мрежи дори започнаха организиране на залагания дали малката красавица ще се нарича Пламена, Павлина или Петя като майка си, научи „България Днес“. Засега Преслава мълчи категорично за цялото име на детето си, а таткото Павел също отказва коментар как ще бъде кръстена дъщеря му. Преслава и малката Палечка ще бъдат изписани до дни от болницата, а добричлийката и таткото Павел вече подготвили стаята за бебето.

Top