Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БИЛЯНА ГАВАЗОВА ВДИГНА СВАТБА

БИЛЯНА ГАВАЗОВА ВДИГНА СВАТБА

биляна гавазова bilyana gavazova

Едно от знаковите лица на Би Ти Ви през годините Биляна Гавазова се омъжи. Бившата водеща на новините и рубриката „Чети етикета“ се врече във вечна вярност на своя дългогодишен приятел Тодор Христов на бляскава церемония.

Видео от празничното тържество с щастливата булка публикува водещата на спортната емисия новини по Би Ти Ви Елена Яръмова. На кадрите се виждат и други познати лица от телевизията, от която Гавазова си тръгна след 11 години работа, за да създаде със своя близка пиар агенция.

Съпруга си Биляна среща преди две десетилетия в родния Шумен при доста необичайни обстоятелства – на погребение на общ приятел. Не си обръщат кои знае какво внимание. В началото на 2014 г. се срещат отново и този в път любовта ги връхлита. В онзи период Биляна е наранена от скоро преживяна раздяла и е твърде подозрителна към ухажванията на шуменеца. Тодор обаче е търпелив и не след дълго успява да покори сърцето на съгражданката си. Година по-късно стават родители и на малкия Алек.

Биляна признава, че се чувства късметлийка, но не заради славата, от чийто плод е успяла да вкуси, а най-вече заради семейството си.

АГЕНЦИЯТА НА БИЛЯНА ГАВАЗОВА ФАЛИРА

„Те са най-голямата ми слабост и най-големият ми страх е да загубя някого от тях“, казва Гавазова и определя Тодор като „най-добрия мъж на света“. „Той постоянно ме изненадва, защото е много грижовен. Най-ценното е, че винаги мисли за това как се чувствам, дали съм изморена… Тази грижа и мисъл за мен ми дава страхотно спокойствие“, благодарна е на съдбата журналистката, пише „България днес“.

А дали мислят за второ дете – Божа работа. Засега са щастливи с техния Алек и затова, че посрещат изгрева всеки ден заедно. Преди бебе номер 2, обаче, е ред на сватбата…

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Elena Yaramova-Sokacheva (@elena_yaramova)

Top
>