Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > КАЛИ С ТАЙНСТВЕН МЪЖ ВЪВ ВЕЧНИЯ ГРАД

КАЛИ С ТАЙНСТВЕН МЪЖ ВЪВ ВЕЧНИЯ ГРАД

Тайнствен мъж заведе Кали на романтична ваканция в италианската столица Рим.

Фолкаджийката има нова половинка, след като през октомври миналата година се раздели с Влади, бащата на третото й дете. След това изпълнителката известно време беше сама, но отново има мъж в живота си, издадоха нейни колежки. Кали си публикува снимки от пътуването, но на всички кадри е сама. Тя е категорична, че не иска да разкрива новия си приятел, за да не предизвика съдбата и завистта на колежките си. Певицата видимо изглежда щастлива, а и наблюдателни фенове отбелязаха, че е в много добра физическа форма.

Новият мъж на Кали не е популярен и двамата се познават отдавна, пише “България Днес”. Любовните трепети се появяват едва след като чалгарката остава сама. С началото на новата връзка Кали показва, че е забравила Влади, въпреки че раздялата им била много тежка и й е било трудно да продължи напред.

“Винаги съм го казвала – аз съм човек, който не може да живее без любов. Краят беше започнал много преди това, имаше натрупване. Винаги съм била изключително честна към партньорите си. Когато нещо не е вървяло, съм им казвала да поправим нещата, преди да се счупят окончателно. После няма как да стане! Не мога да упрекна Влади за нищо, той е прекрасен човек. Просто не можахме да се намерим през тези години. Нищо лошо няма да кажа за бащите на моите момчета. Няма и да спра да ги обичам като човеци. Да ги мразя, означава да мразя половината от децата си”, разкри пред вестника фолкаджийката.

Още преди време тя призна, че ще има нов партньор в живота й, макар да не е сигурна, че ще роди четвърто дете от четвърти различен мъж. Тя дори се беше заканила да приключи с бременностите, тъй като вече е на 43 години. Една от големите мечти на певицата е да си осинови дете. Но осъзнава, че ще е трудно, тъй като процедурата в България е тромава и отнема много време.

Пътуването на Кали до Рим беше само за няколко дни и тя вече е в България, тъй като има натоварена програма от участия.

10 неща, които да направите в Рим

Top